Menu
Nieuws
basiscursus edelsteentherapie
Opleiding Universal White Time Healing Level II

Klassieke massage

Klassieke massageOm je te laten masseren hoef je niets te mankeren. Juist in deze drukke en hectische maatschappij is het belangrijk om even je gedachten stil te zetten en bewust een moment voor jezelf te kiezen. Klassieke massage is een weldaad voor lichaam en geest. Bij deze vorm van massage staat genieten en ontspannen centraal. Na een massage voel je je herboren.

Naast het feit dat massage als prettig wordt ervaren, heeft het ook een therapeutische waarde. Er wordt gebruikt gemaakt van verschillende massagetechnieken zoals strijkingen(effleurages) en knedingen (petrisages). Door het strijken en kneden vindt een betere doorbloeding plaats. Hierdoor wordt de opname van voedingsstoffen in de spieren bevorderd en worden afvalstoffen sneller afgevoerd. Massage houdt het lichaam in een goede conditie.

Maar ook volg ik graag mijn hart en maak ik gebruik van mijn intuïtie. Vanuit mijn hart masseren betekent dat ik luister naar mijn innerlijke stem en dat ik mijn handen daar naar toe laat gaan waar heling en ontspanning nodig is. Er ontstaat aandacht voor “de hele mens” Door respectvol en met liefde te masseren ontstaat een gevoel van veiligheid en warmte. Aanraken is een biologische behoefte. Massage brengt het lichaam in diepe ontspanning, kalmeert het zenuwstelsel en versterkt het immuunsysteem.

De oliën die gebruikt worden zijn zuiver en hebben geen synthetische toevoegingen.

Helaas kan ik niet masseren bij de volgende contra indicaties:
Hartproblemen
Bloeddrukproblemen
Kanker (in behandeling)
(toestemming vragen aan arts)
Koorts/misselijkheid
Ontstekingen van weefsels en gewrichten
Open wonden en huidinfecties
Spataders
Opvliegers
Zwangerschap
Zware hernia
Fracturen, gebroken botten, ontwrichting of ernstige verstuiking
Bloedingen
Nierziekten
Osteoporose
Diabetes in vergevorderd stadium

Bij twijfel altijd uw arts raadplegen!

In mijn praktijk worden geen erotische massages gegeven.