Menu
Nieuws
In balans met de Multiwave Oscillator
Opleiding Universal White Time Healing Level II

New Earth Teaching

 

 New Earth Teaching

 

 budha

 

 

Iedereen die wil kan deze cursussen volgen ongeacht zijn of haar persoonlijke achtergrond. Het maakt niet uit of je wel of niet gelooft. Deze cursussen zijn bedoeld om mensen te helpen meer inzicht te krijgen in alles wat veranderd zal zijn wanneer Moeder Aarde evolueert in de Nieuwe Aarde. De cursussen die volgen op deel I bevatten informatie over het verloop van de gebeurtenissen die komen als gevolg van de transformatie van de Aarde. In duidelijke en heldere taal staat beschreven hoe je jezelf kan voorbereiden en de ceremonies kan uitvoeren.

Tevens worden suggesties gegeven ten behoeve van je eigen welzijn en wordt uitleg gegeven over de Nieuwe stappen in de groei van de mensheid. De cursussen zijn bedoeld om mensen meer kracht te geven, te helpen en informeren. Maar bovenal is deze cursus bedoeld om Moeder Aarde te helpen voordat zij haar grote sprong maakt.

De stof die je krijgt aangeboden is zo belangrijk dat als je de opleiding volgt, zelf meteen al vanaf NET I leraar Nieuwe Aarde-3 (New Earth Teacher-3) bent zodat je, als je dat wenst, deze cursussen ook zelf kan geven en verspreiden.  

De cursussen kun je bij mij in de praktijk volgen. Het is echter ook mogelijk om deze prachtige lesboeken (1 – 10) voor zelfstudie per email te ontvangen.

Omdat we op dit moment al veel verder in het transformatieproces zitten kun je nu al starten bij NET 6. NET 6 t/m 9 zijn nu actueel. NET 1 t/m 5 kun je beschouwen als voorgeschiedenis met vooral veel basiskennis en interessante achtergrondinformatie. Mede hierdoor zijn de delen 1 t/m 5 goedkoper als men deze per email besteld.

Als zelfstudie kun je de NET cursussen per deel per email ontvangen en dit thuis in je eigen tempo doorlezen en oefenen. De initiaties worden dan in overleg persoonlijk of op afstand gegeven. Eventule vragen kun je altijd per email stellen.

Tarieven New Earth Teaching:

Netcursussen gevolgd in de praktijk                                              €. 35,00 per deel

Zelfstudie NET 1 t/m 5                                                                €. 50,00

(toezending na ontvangst betaling)

Zelfstudie NET 6 t-m 9                                                                €. 25,00 per deel

(toezending na ontvangst betaling)

De NET-cursussen zijn ook voor White Time cursisten een prachtige aanvulling.

Klik hier voor een omschrijving van de inhoud van de cursussen.