Menu
Nieuws
In balans met de Multiwave Oscillator
Opleiding Universal White Time Healing Level II

Multiwave Oscillator

 

 

Als je het Universum wilt begrijpen, denk dan aan energie, frequentie en vibratie 
 
Nikola Tesla
 

Alles om ons heen is energie, en elk object heeft een eigen frequentie. De Schumann resonantie is een reeks natuurlijke electromagnetische trillingen tussen het oppervlakte van Moeder Aarde en de ionensfeer van onze mooie planeet waar wij mensen op leven.

De belangrijkste frequentie in deze reeks is ongeveer 7.83 Hz, ook wel de Schumann frequentie genoemd. De Schumannfrequentie is belangrijk voor onze gezondheid en welbevinden. Dat wil zeggen dat Moeder Aarde in perfecte balans is op deze frequentie, zo ook het menselijk lichaam. Met het gebruik van b.v. een aardingsmat kunnen we ons verbinden met deze trilling. 

Door inwerking van draadloze communicatie, electrische apparaten en mobiele telefoons kan ons lichaam uit balans raken. Door het gebruik van Wifi en draadloze technologie creëren we een omgeving die niet meer in contact is met de natuur zelf. Alles om ons heen reageert op deze subtiele veranderingen in de magnetische- en elektromagnetische velden om ons heen. Steeds meer mensen ervaren dit en op de lange termijn kan dit van invloed zijn op ons welbevinden. Je resoneert dan niet meer op de juiste frequentie. Er onstaat een onderbreking van de kosmische energetische flow die ons lichaam omgeeft en door ons heen werkt.

Frequentietherapie/MWO therapie gaat ervan uit dat het lichaam omgeven wordt door een energieveld. Door invloeden van buitenaf kan er een disbalans onstaan, waardoor we vermoeid raken en niet meer goed in "ons vel" zitten. 

Met behulp van frequentietherapie/MWO therapie kan het energetisch veld om ons heen weer in balans worden gebracht. De wetenschappers Nikola Tesla, Royal Raymond Rife en George Lakovski waren briljante geesten die baanbrekend werk hebben verricht m.b.t. deze therapie. 

Frequentietherapie/MWO therapie omgeeft het lichaam met een breed spectrum aan frequenties die het lichaam ondersteunen en het zelfgenezend vermogen stimuleren zonder bijwerkingen.

Door het overdragen van frequentie/trilling op het lichaam gedurende een bepaalde tijd kan het lichaam weer in balans worden gebracht. Het lichaam neemt die frequentie op die het nodig heeft en kan zo zichzelf bekrachtigen. Voor mensen met een pacemaker, implantaten en/of metaal in het lichaam is deze vorm van therapie niet geschikt.

Frequentietherapie kan ondersteunend werken maar is geen vervanging van reguliere zorg. Bij lichamelijke klachten dient u altijd uw huisarts/specialist te raadplegen.