Menu
Nieuws
In balans met de Multiwave Oscillator
Opleiding Universal White Time Healing Level II

UWTH New Initiation

Ik ben heel dankbaar dat ik enige tijd geleden de New Initiation mocht ontvangen, maar ook als leraar deze initiatie mag geven aan White Time cursisten die daar belangstelling voor hebben.

Wat doet deze nieuwe initiatie voor je:

De Nieuwe-Initiatie verhoogt ons en onze kansen om een hoge kwaliteit krachtige heling sessie te geven met White Time Energie. Het verhoogt tevens onze volledige spiritualiteit op veel andere manieren.

Het opent blokkades zoals werd gedaan gedurende alle andere Initiaties van Universele Witte Tijd Heling, maar in dit geval, de Nieuwe Inititatie, worden 42 blokkades verwijderd. Het is ook een verhoging van 30.00 Stappen. Deze verhoging is een zeer grote krachtbron voor ons totale algemene spirituele niveau.

De Nieuwe Initiatie is geheel op vrijwillige basis en kan meer dan eens gegeven worden en een persoon kan de Initiatie van verschillende Lerarenniveaus ontvangen als men dit wenst.

Elke keer dat de Nieuwe-Initiatie wordt gegeven zal het de individuele persoon verhogen op het spirituele niveau dat het best bij hem/haar past. De verhoging gaat door met de eigen wensen en dromen van de persoon te vervullen als het gaat om wat deze persoon zelf spiritueel wil bereiken.

 

 

De kosten voor deze prachtige initiatie zijn €. 85,00