Menu
Nieuws
In balans met de Multiwave Oscillator
Opleiding Universal White Time Healing Level II

Kosmische Steenleggingen


Kosmische SteenleggingBij de Kosmische steenleggingen zien we de helende kracht van moeder natuur. Kristallen en edelstenen leven. Ze hebben ieder hun eigen werking, vorm en trilling, en zenden een krachtige energie uit die het hele wezen kan beïnvloeden. Edelstenen hebben een eigen aura, glanzen en pulseren, waardoor ze met hun trilling kunnen helen en voor een hernieuwd evenwicht kunnen zorgen tussen lichaam en geest.

Op dit moment is er een enorm transformatieproces gaande op Moeder Aarde maar ook een groot bewustwordingsproces onder de mensheid. Hierdoor ontstaat er een nieuwe vibratie. Door deze nieuwe trilling is het menselijk lichaam gevoeliger en kan het sterk reageren.

Bij de kosmische steenlegging wordt gebruik gemaakt van de helende werking van edelstenen en kristallen vanuit de White Time filosofie. Hierbij worden kristallen en/of mineralen op of naast het lichaam gelegd. Iedere steen heeft zijn eigen trilling, kleur en kracht. Door edelstenen op energetische punten op het menselijk lichaam te leggen, kan er een wisselwerking plaatsvinden tussen de mineralen en het menselijk lichaam.

Edelstenen kunnen helpen om blokkades op te heffen en het zelfgenezend vermogen te stimuleren, maar zijn ook op diep energetisch niveau werkzaam waardoor de aura en de chakra’s, weer in balans worden gebracht. Eventuele negatieve energie wordt vervangen door positieve energie.


Wat zijn de mogelijkheden:

- een basislegging die het lichaam ondersteunt in het veranderingsproces van deze “Nieuwe Tijd”

- een chakra healing

- een healing met kristallen en geometrische vormen

- een healing met kristallen bij stress en burnout

- een fundamentele Kristalhealing (met eventueel als extra een 2e layout)

- diverse leggingen om je open te stellen voor de “Krachten van het Universum”

De meest bijzondere legging en belangrijkste “Het Nieuwe Universum 1”, helpt je om contact te maken met het nieuwe trillingsniveau.

En nog vele andere mooie leggingen die op dat moment bij je passen.

Een behandeling met edelstenen verruimt tevens je bewustzijn en je spirituele ontwikkeling.