Menu
Nieuws
In balans met de Multiwave Oscillator
Opleiding Universal White Time Healing Level II

Fotonentherapie en Lichttherapie

 

Als de zon schijnt worden we van energie voorzien door het zonlicht. Via de ogen, de huid, ademhaling en spijsvertering nemen we "licht" op in ons lichaam waar het wordt omgezet in lichaamseigen licht n.l. biofotonen.

Bio = leven. Foton = licht. Deze biofotonen zijn erg belangrijk bij de aansturing van alle cel- en lichaamsfuncties.

In Nederland leven we een groot deel van het jaar binnenshuis en komen als gevolg daarvan "licht" tekort. Ook voedsel, lucht en water bevatten tegenwoordig te weinig "licht". Hierdoor kan o.a. ook een tekort aan biofotonen ontstaan.

De Biophoton Energy Charger in mijn praktijk werkt met een lage intensiteit infrarood laserlicht en rood led-licht. Tevens activeert de Energy Charger tijdens de behandeling gelijktijdig het magneetveld. Door onze leefgewoonten kan het aardmagneetveld niet binnendringen en op ons lichaam inwerken. Inwerken van het aardmagneetveld draagt bij aan meer vitaliteit.

De gelijktijdige toepassing van fotonentherapie met magneetveldtherapie levert dus een groot voordeel. De combinatie van deze therapiemethoden versterken elkaars werking in het lichaam. 

Een behandeling met biofotonen/magneetveldtherapie duurt ca. 1 uur. Vooral in de beginfase is het raadzaam wekelijk een behandeling toe te passen.

Ik start de behandeling altijd met 10 minuten lichttherapie met volspectrum wit licht. Vooral in de wintermaanden met weinig zonlicht draagt dit enorm bij aan het algeheel welbevinden. Sommige mensen ervaren tijdens de wintermaanden somberheid. Het toedienen van "licht" kan hierbij verlichting geven.

Tarieven:

Lichttherapie 20 minuten 20 minuten 15 euro

Biofotonen/Magneetveld 45 minuten 25 euro

Biofotonen/Magneetveld/Lichttherapie 60 minuten 30 euro