Menu
Nieuws
In balans met de Multiwave Oscillator
Opleiding Universal White Time Healing Level II

Verzamelpuntcorrectie

Het is mogelijk om bij de Energetische Praktijk Drachten een verzamelpuntcorrectie te ondergaan. Ieder mens wordt omhuld door een energieveld, de aura. In dit energieveld bevindt zich het energiecentrum van het menselijk lichaam, het verzamelpunt. Het verzamelpunt heeft grote invloed op hoe we ons gedragen, hoe we ons voelen, en hoe we de wereld om ons heen waarnemen.

Bij de geboorte bevindt het verzamelpunt zich in de navelstreek en verplaatst zich tijdens de eerste zeven levensjaren naar boven. De locatie van het verzamelpunt bij een gezonde volwassene ligt net boven het hartchakra, dicht bij de thymusklier.

Een afwijkende positie veroorzaakt verstoringen in de energieverdeling en kan leiden tot lichamelijke en psychische klachten. Stress, medicijngebruik, drugs, een trauma of ongeval kunnen o.a een afwijkende locatie veroorzaken.

Door het verzamelpunt te corrigeren en naar de juiste plaats terug te brengen kan verbetering en herstel van de klachten worden bevorderd. Het lichaam wordt gereset naar de oorspronkelijke stand. Een verzamelpuntcorrectie brengt een persoon geestelijk en lichamelijk weer in balans waardoor organen beter gaan functioneren. Ook kan een verzamelpuntcorrectie ingezet worden als ondersteuning bij een behandeling of therapie zowel regulier als alternatief.

Het traceren van het verzamelpunt gebeurt door het aftasten van de huid aan de voor- en achterzijde van het lichaam. Met een speciaal geslepen kristal wordt daarna het verzamelpunt gecorrigeerd. Na de behandeling is het raadzaam een aantal dagen rust in te plannen en veel water te drinken (1 1/2 - 2 liter per dag) om de vrijgekomen afvalstoffen af te voeren. Twee weken na de correctie zal er een nacontrole worden uitgevoerd, deze is kosteloos.

Ik ben opgeleid en getraind door Healthy Balance in Almere, en bevoegd het verzamelpunt te corrigeren.

Kijk ook op www.verzamelpunt.nl of op www.healthybalance.nl